Kerst en winter 2016


Elke winter verandert Valkenburg in een kerststad. Je merkt het op straat door de versieringen (al eens een kerstboom zien en horen zingen?), de muziek op straat en in de cafeetjes en de verschillende evenementen die dan plaatsvinden. Denk daarbij aan een kerstparade met verlichte praalwagens en de kerstmarkten in onze grotten (hl bijzonder). Dit jaar vanaf 16 november.

 

Voor meer informatie over Valkenburg Kerststad, klik hier.

 

Graag nodigen wij u uit om de kerst bij ons door te brengen. We hebben nog een paar kamers beschikbaar in de kerst- en winterperiode vanaf 14 november. Wacht daarom niet te lang met reserveren!

 Midweekarrangement*
:

Vier overnachtingen van maandag tot vrijdag voor slechts 230,- euro per kamer (2 personen) op basis van logies en ontbijt*. Gratis parkeren op eigen terrein op de afsluitbare parkeerplaats.

 "Korte stop" aanbieding*
:

En overnachting, met aankomst op elke dag van de week vanaf 35 euro p.p. (beperkt aantal kamers beschikbaar), op basis van logies en ontbijt. En uiteraard een welkomstdrankje in onze gezellige salon. Gratis parkeren op eigen terrein op de afsluitbare parkeerplaats.

  

* op basis van beschikbaarheid