Dit is een interactieve plattegrond. U kunt in- en uitzoomen en de kaart verschuiven. Klik op de speldenknop voor ons adres. Blader omlaag om de beschrijving te lezen. Klik op de knop "satelliet" om mooie ligging van ons hotel goed te bekijken. Of klik op onderstaande knop om de route in zwart/wit te printen.

 


Vanaf Eindhoven (A2)

Neem net na het vliegveld de afslag Meerssen - Valkenburg. Onderaan de afslag bij de rotonde linksaf. Onder de snelweg door. Bij de rotonde naar rechts.

Blijf deze weg volgen (alle rotondes rechtdoor), totdat deze na de snelweg over te zijn gestoken eindigt in een T-splitsing. ga hier linksaf en ga de snelweg A79 op richting Valkenburg - Heerlen.

Neem afslag 3 Valkenburg en ga onderaan de afrit naar rechts. Ga onder het spoor door en bij de rotonde naar links. Blijf deze weg (die over gaat in de straat Broekhem) volgen. Hotel Astrid ligt aan de rechterkant.


Vanaf Heerlen/Aken (A79)

Volg de snelweg A79 richting Maastricht. Neem afslag 4 Hulsberg - Valkenburg. Ga onderaan de afrit bij de rotonde naar rechts. Rij onder de snelweg door en ga bij rotonde rechtdoor. Blijf deze weg volgen tot in Valkenburg. Na het spoor komt een T-splitsing. Ga hier bij de stoplichten rechtsaf. Na ongeveer 300 meter ligt Hotel Astrid aan de linkerkant.


Met openbaar vervoer

Vanaf NS-station valkenburg is het ongeveer 5 minuten lopen. Ga met de rug naar het station staand rechtsaf en steek over. Loop langs het hotel en het appartementencomplex. Na ongeveer 100 meter ziet u links een paar parkeerplaatsen. Hier achter bevindt zich een trap. Deze komt uit in de straat De Valk. Loop deze straat naar beneden toe uit tot de grote weg. Steek hier over en ga naar rechts. Steek hier recht over en u ziet Hotel Astrid voor u liggen.