Wellness: ontspannen in Valkenburg en omgeving

 

 

 

 

Het begrip "global wellness" krijgt de laatste tijd volop de aandacht binnen onze gemeente. Wellness is een levensstijl waarbij u er zelf voor kiest een gezond leven te willen leiden.

Valkenburg aan de Geul speelt in op deze trend met het project Global Wellness Valkenburg. Daarom kunt u in de omgeving van ons hotel op dit gebied uw hart ophalen. Een paar voorbeelden:


Op de top van de Cauberg in Zuid-Limburg ligt Thermae 2OOO. Een unieke locatie waar u temidden van een rustgevend landschap heerlijk kunt ontspannen. Optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam bewaarde; warm mineraalrijk thermaal water. Een weldaad voor lichaam en geest.

Thermae 2OOO ligt in de schitterende omgeving van het Limburgse heuvellandschap. Samen met het uitgebreide programma aan mogelijkheden, de kuurbehandelingen én de bijzondere architectuur maakt dit Thermae 2OOO tot één van Europa’s meest toonaangevende kuuroorden.

Klik hier voor meer informatie over Thermae 2000.


Wilt u een geheel andere omgeving leren kennen als het gaat om thermen. Wellicht zijn de Carolus Thermen in Aken dan iets voor u. Dit kuuroord beschikt over 4 verschillende "werelden" waarin u heerlijk kunt onspannen: Thermen, Saunalandschappen, Verwennen en Schlemmeren (heerlijk eten en drinken).

Klik hier voor meer informatie over deze thermen op slechts 30 minuten rijden van Valkenburg.